Er op uit

Zondagmiddaglounge: Kerstconcert KRPH Christmas Fantasy

Zondagmiddaglounge: Kerstconcert KRPH Christmas Fantasy

20 december 2015

Zondag 20 december komt de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) naar Wijktheater Musica voor het kerstconcert: A KRPH Christmas Fantasy

Tijdens dit concert hoort u onder meer ‘A Christmas Carol Fantasy’. Dit werk van Takashi Hoshide is een bewerking van kerstparels als ‘O Come, All ye Faithful’, ‘Joy to the World’, ‘Deck the Hall’ en ‘O Little Town of Bethlehem’. Daarnaast speelt het orkest ‘Russian Christmas Music’, een compositie van Alfred Reed met Russisch-Orthodoxe kerstmuziek. Ook ‘Fantasia on Greensleeves’ van Ralph Vaughan Williams staat op het programma met hierin een hoofdrol voor de euphonium. Ook nieuwsgierig wat de KRPH verder voor u in petto heeft? Kom 20 december naar  Theater Musica in Overschie  voor dit zondagmiddagconcert. Gegarandeerd  een sfeervol en muzikaal begin van de kerstvakantie

De KRPH is een zittend harmonieorkest van ruim 50 leden uit Rotterdam. Het orkest is in 1902 opgericht en staat onder leiding van Ton van Grevenbroek. Eerder dit jaar trad de KRPH in een uitverkocht Musica op tijdens haar bevrijdingstour door Rotterdam ter ere van 70 jaar bevrijding en wederopbouw.

Aanvang  14:00 uur

Kaarten á €5,00 en met Rotterdampas € 3,75  zijn te koop aan de kassa van LCC Musica, de Lugt 17

Reserveren kunt u via 010-4371361 of via musicasenr@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer