Er op uit

Zondagmiddaglounge met Hans Somers

Zondagmiddaglounge met Hans Somers

26 maart 2017

In LCC Castagnet is zondag 26 maart Hans Somers te gast. Zanger en entertainer Hans Somers staat 35 jaar op de bühne. In de jaren tachtig brak hij goed door na het winnen van de ‘PatsBoemShow’ van Veronica op televisie. Hij werkte voorts met ‘groten’ als Frank Ferrari, Kees Korbijn en Jaap Valkhoff. In LCC Castagnet brengt hij zijn sfeervol programma ‘Typisch jij! 35 jaar Hans Somers’. Hans gaat samen met Netty Reek en het publiek terug in de tijd met zijn hits als ‘Een Vogel’, ‘Krab ‘ns op m’n rug’ en ‘Lieve Liefste’. Maar natuurlijk komt ook zijn nieuwe werk zoals ‘Ouwe Gabber’, ‘Waarom ben ik zo in de war’ en ‘Ik heb de zomer in m’n hoofd’ voorbij.

Aanvang: 14.30 uur. Entree: € 4,50.

Adres: Larikslaan 200, 3053 LG Rotterdam. Reserveren: tel. 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer