Er op uit

Zondagmiddaglounge met Hans Somers

Zondagmiddaglounge met Hans Somers

19 maart 2017

Hans Somers gaat zondag 19 maart in LCC Musica, samen met Netty Reek en het publiek, terug in de tijd met zijn hits als ‘Een Vogel’, ‘Krab ‘ns op m’n rug’ en ‘Lieve Liefste’. Maar natuurlijk komt ook zijn nieuwe werk zoals ‘Ouwe Gabber’, ‘Waarom ben ik zo in de war’ en ‘Ik heb de zomer in m’n hoofd’ voorbij. Zanger en entertainer Hans Somers staat 35 jaar op de bühne. In de jaren tachtig brak hij goed door na het winnen van de ‘PatsBoemShow’ van Veronica op televisie. Hij werkte voorts met ‘groten’ als Frank Ferrari, Kees Korbijn en Jaap Valkhoff. Een sfeervol programma dat u niet mag missen!

Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 5,00. Reserveren: 010-4371361 of musicasenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer