Er op uit

Zondagmiddaglounge met Marjolein Meijers

Zondagmiddaglounge met Marjolein Meijers

26 maart 2017

In LCC Musica is zondag 26 maart Marjolein Meijers te zien en te horen met haar programma ‘Muziek!’. Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. In 2016 stond zij 40 jaar op de planken! Met bandjes, De Berini’s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers ‘Muziek!’ heeft veel nieuwe muziek, veel nieuwe liedjes, Nederlandstalig. Ga mee met Marjolein op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. Het programma staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen. Een muzikale wereldreis.

Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 5,00. Reserveren: tel. 010- 4371361 of musicasenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer