Er op uit

Zondagmiddaglounge met Meijers & Van Wijk

Zondagmiddaglounge met Meijers & Van Wijk

2 april 2017

De voorstelling ‘SS De Liefde’ is zondag 2 april te zien in LCC Castagnet in Rotterdam. Onder regie van Stephan W. Zeedijk spelen Wilco Heemskerk, Marina Meijers en Adrie van Wijk op tekst van Peer Wittenbols een onvervalste Rotterdamse tragikomedie. Een verhaal over Aris, die opgroeide op Katendrecht en scheepslasser werd. Zijn vader voer op de Holland Amerikalijn. En over moeder Mientje en tante Anna. Met vrolijke (Rotterdamse) liedjes, live gezongen en begeleid door accordeonist Joop Kluijn.

Aanvang: 14.30 uur. Entree: € 4,50. Adres: Larikslaan 200, 3053 LG Rotterdam

Reserveren: tel. 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer