Er op uit

Zondagmiddaglounge met Peter Dons

Zondagmiddaglounge met Peter Dons

14 mei 2017

Al meer dan 35 jaar is Peter Dons een begrip als solozanger-entertainer in de amusementswereld. Zondag 14 mei treedt hij op in LCC Castagnet. Peter Dons begon zijn muzikale carrière in 1979 en speelde in diverse bands. Na een periode van afwezigheid, startte hij in maart 2004 opnieuw en nu als zanger-entertainer. Door zijn jarenlange ervaring als leadzanger bij de bands De Rainbows en Moustache op bruiloften en partijen kun je stellen dat hij menig feestje tot een succes weet te brengen. De optredens van Peter zijn stijlvol, professioneel en ingetogen en het geluid is niet overheersend, waardoor het informele karakter van een optreden gewaarborgd blijft.
Entree: € 4,50. Reserveren: 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.n

Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer