Er op uit

Zondagmiddaglounge: Saskia en Serge

Zondagmiddaglounge: Saskia en Serge

28 februari 2016

Het Duo zingt veel bekende liedjes, zowel meezingers, mooie, oude als nieuwe liedjes (hits). Ook “Zomer in Zeeland” is er natuurlijk bij.

Een gevarieerd programma met veel interactie met het publiek. Het liedje “Het Zijn De Kleine Dingen Die Het Doen”, is in de zeventiger jaren, speciaal voor Saskia en Serge geschreven door Hans Peters Jr. Doordat het de herkennings-melodie werd van het zeer populaire radioprogramma van Barend Barendse, is het in die tijd een grote hit geworden en een “evergreen” gebleken. Zeker de wat “ouderen” kennen het liedje en de tekst en zingen het refrein dan ook allemaal mee.

Aanvang: 14:30 uur

Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40

Reserveren: 010 – 4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer