Er op uit

Zondagmiddaglounge, Shantykoor Albatros in Castagnet

Zondagmiddaglounge, Shantykoor Albatros in Castagnet

31 mei 2015

Shantykoor Albatros bestaat uit 35 leden en is opgericht in 1998. Het repertoire bestaat natuurlijk uit shanty’s. Dit zijn liedjes die vroeger op de grote zeezeilvaart tijdens de werkzaamheden aan boord of als ontspanning werden gezongen. Ook zingen zij liedjes van en over de zee en natuurlijk ook over Rotterdam, want het is tenslotte een Rotterdams Shantykoor; “Dynamisch, jong en dansbaar”. Op zondag 31 mei, locatie Castagnet, Larixlaan 200, Schiebroek, aanvang: 14.30 uur, Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40. Reserveren: 010 – 4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer