Er op uit

Zondagmiddaglounge The Sweet Memories - Bevrijdingsconcert

Zondagmiddaglounge The Sweet Memories - Bevrijdingsconcert Zondagmiddaglounge The Sweet Memories - Bevrijdingsconcert

1 mei 2016

Het zangduo “The Sweet Memories” wordt gevormd door Gerda en Coby. Beide zangeressen hebben een jarenlange zangervaring.

Het duo verzorgt met warmte, plezier en gezelligheid een gemoedelijk samenzijn, voor bewoners van o.a. woonzorgcentra en serviceflats, ouderenbonden en verenigingen zoals de ANBO, de Zonnebloem en Rode Kruis.

Zoals de naam “The Sweet Memories” aangeeft, brengen zij op geheel eigen wijze mooie en zoete herinneringen van vroeger terug bij de mensen, met een prachtige mix van nostalgische bekende Engelstalige en Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50, 60 en 70.

Het concert zal deze keer geheel in het teken van de Bevrijding staan.

 

Aanvang: 14:30 uur

Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40

Reserveren: 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl

Adres: Larikslaan 200; 3053 LG


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer