Food Truck Festival verhuist naar Roel Langerakpark

22 april 2016, door Vanessa Wallast

Food-Truck-Festival-TREK2
Betere locatie voor Rotterdamse foodtruckliefhebbers
Food Truck Festival TREK heeft samen met de gemeente Rotterdam besloten om de Rotterdamse editie van het festival van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei in het Roel Langerakpark te organiseren.
Het Vroesenpark, waar TREK Rotterdam aanvankelijk plaats zou vinden, is uiteindelijk niet geschikt genoeg bevonden voor het rondreizende foodfestival. Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival TREK: “TREK Rotterdam zal de start zijn van het Food Truck Festivalseizoen. De nieuwe toegewezen locatie stelt ons in de gelegenheid om het festival nóg beter neer te zetten. De ervaring van vorig jaar leert dat ons festival erg in trek is en we verwachten dat het op deze plek nog beter tot zijn recht komt”. Het familiefestival trok vorig jaar 8.000 bezoekers per dag in Rotterdam, is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Voor meer informatie zie www.festival-trek.nl

 

Food Truck Festival TREK
Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot en gezellig openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd. Het festival wordt geleid door de ‘BurgeRmeester van TREK’. Het festival is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor een eenmalige bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar bij het volgende drankje. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

 


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Het Welzijnswarenhuis