Foto en Filmavonden

10 november 2015, door Fred Wallast

Foto en Filmavonden

Cultuurwerkplaats Tarwewijk en het Randstad Genootschap gaan foto- en filmavonden presenteren vanaf woensdag 18 november aan de Mijnsherenlaan 120 D te Rotterdam Zuid. Dit zal wekelijks plaatsvinden. De bedoeling is een ontmoetingsplek te creëren voor o.a. filmmakers, acteurs en actrices, scenarioschrijvers, regisseurs,  decorontwerpers en natuurlijk voor bewoners uit de omgeving. Het gaat om korte films met uiteenlopende onderwerpen.

De avonden zien er als volgt uit:

  1. 19.00 uur, Zaal open (koffie en Thee)
  2. 19.30 uur, Korte toelichting op de foto- en filmvoorstelling
  3. 19.40 uur, Vertoning Foto’s en Films
  4. 20.40 uur, Reacties van het publiek
  5. 21.00 uur, Kort interview met camera opname.
  6. 21.15 uur, Gelegenheid voor een hapje en een drankje.

De programmering  wordt steeds op de website cultuurwerkplaatstarwewijk.nl bekend gemaakt. Suggesties om nieuw werk te tonen zijn altijd welkom. De presentatie van de avonden is in handen van Gerard Scherff.

Om een indruk te geven waar in eerste instantie uit wordt geprogrammeerd of aan gedacht is als volgt: Het film archief van Anton de Vries (o.a. kinderpersbureau), fragmenten uit de in de maak zijnde Beethoven film, bewegingstheater van John Giskes, koetsrestauratie het Broeck, Persiflage Ave, Ave, Ave, Pluktuinmonsters, Phile & Mon, Clip Rote en Rote, begrafenis van een herdershond en medisch directeur dokter Rolink.

INFO:  gerardscherff@outlook.com


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Samen wonen is samen eten (SOR)