Lever lege batterijen in en ontvang een mooi cadeau

6 augustus 2015, door Vanessa Wallast

images_weserv_nl
Al bijna twintig jaar verzorgt Stibat de inzameling en recycling van lege batterijen. Inmiddels weet bijna iedereen dat je batterijen gescheiden moet inleveren. Dat kan bij de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat door heel Nederland. Om nog wat extra aandacht te geven aan dit mooie doel staat Stibat dit jaar in verschillende winkelcentra in Nederland. Op 8 augustus vindt u de stand in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

Grabbelen naar een prijs
Bij de Stibatstand draait alles om lege batterijen. Zo ontvangt u een mooi cadeau én kunt u prachtige prijzen winnen als u lege batterijen inlevert. Het werkt zo: doe minimaal tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres en telefoonnummer. Geef deze af bij de stand en u ontvangt gegarandeerd een mooi cadeau. Ook mag u meespelen aan het spel ‘Grabbel groen en WIN!’. Grabbel in de bak van de Stibatbakfiets. Heeft u een groene bal te pakken? Dan wint u een mooie prijs.

Lege batterijen? Lever ze in en WIN!
Bovendien kunt u nóg meer mooie prijzen winnen. Iedereen die tien lege batterijen in een zakje met naam, adres en telefoonnummer inlevert, speelt automatisch mee met de reguliere actie van Stibat ‘Lege batterijen? Lever ze in en WIN!’. Iedere maand trekt een gerechtsdeurwaarder uit de ingeleverde zakjes 103 winnaars. De prijzen zijn honderd Rode Pluimen van € 25,-, twee reischeques ter waarde van € 500,- en één van maar liefst € 1000,-. Lever ze in en speel mee: goed voor u én het milieu! Meer informatie over deze actie vindt u via www.legebatterijen.nl.

Over Stibat
Stibat (Stichting Batterijen) organiseert als non-profitorganisatie de inzameling en recycling van lege batterijen in Nederland. In 1995 richtten batterijenproducenten en -importeurs Stibat op om aan de wettelijke inzamel- en recycleverplichtingen te voldoen. In twintig jaar tijd bouwde de stichting een landelijk dekkend inzamelnetwerk op bij winkels en scholen. Dankzij dit netwerk en de samenwerking met professionele partners zamelt Stibat jaarlijks negen van de tien afgedankte batterijen gescheiden in. Stibat biedt dè oplossing voor het verantwoord inzamelen en recyclen van batterijen. Kijk voor meer informatie op www.stibat.nl.


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Het Welzijnswarenhuis