Voor wie is de krant?

Weet je nog…

Weet je nog, toen en toen? Hoe vaak zeggen we het niet tegen elkaar? Hoe vaak keren we in gezelschap van leeftijdgenoten niet terug naar vroeger en vertellen we elkaar de verhalen uit onze jeugd? Dat zijn vaak prachtige verhalen, waarbij we allemaal onze eigen herinneringen hebben. Er is een échte Rotterdamse krant, De Oud-Rotterdammer, waarmee u uw hart kunt ophalen, want de nostalgie staat hierin centraal.

In De Oud-Rotterdammer krijgen lezers de ruimte hun verhalen te vertellen. Verhalen waarmee we, aan de hand van persoonlijke herinneringen, een beeld schetsen van de stad in de vorige eeuw. Herinneringen aan gewone alledaagse belevenissen, hoogte- en dieptepunten, of het nu gaat om sport, cultuur of evenementen. Opgetekend uit de mond van de mensen die het zelf hebben meegemaakt. Even heerlijk wegdromen naar vroeger tijden en misschien het eigen geheugen weer wat opfrissen.

Naast deze nostalgische verhalen vindt u in De Oud-Rotterdammer actuele informatie die van belang is. Informatie over belastingen, verzekeringen, wijzigingen in het zorgstelsel en ga zo maar door. Natuurlijk geven we ook tips op het gebied van gezondheid, uitgaan, financiën en verzorging. Tips van deskundigen, maar ook van lezers die zelf goede ideeën hebben.

Advertenties