Verzamel je nieuwe garderobe tijdens Kledingruil Hoogkwartier

19 mei 2016, door Fred Wallast

Kledingruil Hoogkwartier op zaterdag 28 mei van 12 – 16 uur

Kledingruil-Hoogkwartier-2016_981

Heb je t-shirts, broeken, rokken, colberts, jassen, blouses, vesten, overhemden en truien in je kast die je niet meer draagt? Ruil ze dan zaterdagmiddag 28 mei tijdens Kledingruil Hoogkwartier op de Hoogstraat naast de Praxis om de hoek. Behalve kleding is er muziek van Half Way Station, eten en drinken en schminken voor kinderen.

Kleding ruilen is een trend in deze bewuste tijd van delen en duurzaamheid. De ondernemers en bewoners van het Hoogkwartier dragen hier graag aan bij. Voor elk schoon en heel kledingstuk dat je inlevert (max. 8) krijg je een bonnetje waarmee je een ander artikel kan uitzoeken. Daarmee kun je shoppen onder de overkapping van het Kiphofplein. Je kleding ruilen is natuurlijk ook gewoon leuk en gezellig.

Inleveren
Lever je vrouwen-, mannen- en kinderkleding in tot en met 27 mei bij Qmoi aan de Goudsesingel 26. Of het nou een miskoopje is, licht geeft of eens je topstuk was, alles is welkom zolang de kleding maar heel en schoon is. Meedoen en inleveren op de dag zelf is ook mogelijk. Wil je meer kleding meenemen dan je hebt ingeleverd dan kun je ter plaatse bonnen kopen voor 1 (€2), 3 (€5) of 5 (€8) kledingstukken. Neem cashgeld mee, want er is geen pinapparaat. De kleding die overblijft gaat naar het goede doel.

Hoogkwartier
Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg. In het Hoogkwartier werken bewoners en ondernemers samen aan een levendige en sociale buurt. Steeds meer nieuwe, creatieve en lifestyle ondernemers vinden hun plek in het Hoogkwartier.
Kijk voor meer informatie op www.hoogkwartier.nl en volg Hoogkwartier op Facebook www.facebook.com/hoogkwartier.


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Gemeente Rotterdam