Vier het Oranje moment in stijl en schrijf zelf geschiedenis

31 maart 2016, door Vanessa Wallast

ShirtsofHolland ontwikkelt stijlvolle en hoogkwalitatieve oranje overhemden en oranje T-shirts. Zo zien alle Oranjeliefhebbers er altijd piekfijn uit.  Op werk, privé en tijdens evenementen. De oranje overhemden en T-shirts zien er verzorgd uit, zijn van uitstekende kwaliteit én zitten ook nog eens lekker.

Een stijlvol overhemd dat er verzorgd uitziet, van goede kwaliteit is én lekker zit. Daarom hebben we supermooie ShirtsofHolland overhemden ontworpen. Niet zo’n goedkoop shirt waar je voor het eerste fluitsignaal al in staat te zweten. Maar een kwalitatief hoogstaand dress-shirt dat er verzorgd uitziet, van excellente kwaliteit is (100% katoen) én lekker zit.

Het heeft een licht getailleerde Modern Fit uitvoering en strakke Italian spread boord. Kortom, eyecatchers met een goede pasvorm.

We garanderen een uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Overhemden met een rood-wit-blauwe bies in de boord, afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw tref je bij ShirtsofHolland.  ShirtsofHolland overhemden zijn verkrijgbaar in de basiskleuren oranje, wit en donkerblauw.

banner

ShirtsofHolland is het bedrijf achter de merken ShirtsofCotton T-shirts en overhemden.com in Nederland.


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Samen wonen is socialer wonen (SOR)