Winterfair Dawesweg

14 december 2015, door Fred Wallast

winterfair_423

Zaterdag 19 december is er vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur een Winterfair/Kerstmarkt aan de Dawesweg (in en rond de torenflat aan de Dawesweg vanaf nummer 200). Tijdens deze Winterfair wordt 16.30 uur het nieuwe BuurtBruispunt ‘Tante Toos’ met haar bakkie troost, officieel geopend door Corstiaan Breedveld, vicevoorzitter van de gebiedscommissie Rotterdam Prins Alexander, samen met verhalenverteller Marieke de Koning. Marieke zal ook tijdens de Winterfair nog een optreden verzorgen.

Er is een groot aanbod aan kramen met leuke spulletjes, zoals handgemaakte cadeaus, bric á brac, grammofoonplaten, postzegels, miniatuur-autootjes, kerstspullen, Aboriginal Art, unieke sieraden, boeken en schilderijen. Maar er zijn ook tal van workshops en demonstraties. We noemen kerstkaarten maken, o.a. voor het goede doel, schildertherapie, natuurgeneeskunde, tarotlezing, houten speelgoed maken. Een plaatselijke imker verkoopt zijn honing en vertelt over het ontstaan ervan. De Dierenambulance en de Voedselbank zijn ook uitgenodigd en vertellen waar zij voor staan. Er is tijdens de fair straattheater voor kinderen en volwassenen.
Voor de kinderen loopt er een heuse Kerstman rond en voor de inwendige mens zijn er de winterse geneugten, zoals erwtensoep en warme chocolademelk!

U bent natuurlijk allen van harte welkom en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Organisatie: www.makersdoeners.nl   0614037135

 


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Het Welzijnswarenhuis